Remontti

Hämeenlinna – Hattula, Kanta-Häme, Uusimaa, Pirkanmaa

Huoneistoremontti

Oli kyse sitten omakotitalon isosta remontista tai yhden seinän maalauksesta kerrostaloasunnossa, suhtaudumme jokaiseen projektiin samanarvoisesti.

Olemme toteuttaneet, niin suuria, kuin pieniäkin remontteja jättäen taaksemme tyytyväisiä asiakkaita ja upeita lopputuloksia.

Keittiöremontti

Keittiöremontti on yksi arvokkaimmista yksittäisitä remonteista kotonasi, joka onnistuessaan lisää kotisi arvoa. Parhaan vasteen keittiöremontille saat, kun suunnittelu ja työ on tehty laadukkaasti.

Toteutamme keittiöremontit aina asiakkaan toiveiden mukaan ja keskustellen vaihtoehdoista, niin että asiakas saavuttaa parhaan mahdollisen ulkonäön, toimivuuden ja laadun yhdistelmän uudessa keittiössään.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on arvokkain yksittäinen remontti kodissa. Se on myös haastavin ja eniten ammattitaitoa vaativa remontti. Märkätilarakentaminen on haastava ja täynnä säädöksiä oleva rakentamisen ala, jonka onnistumista valvotaan myös taloyhtiöissä tarkasti.

Meillä on käytössämme alan uusin tieto ja taito. Teemme kaikki työt säädösten ja hyvän rakennustavan mukaisesti. Lisäksi meillä on oma laadunvarmistusjärjestelmä ja tarvittavat sertifikaatit työn laadun varmistamiseksi.

Ulkovuoraus- ja kattotyöt

Ulkovuori ja katto ovat tärkeitä kahdesta syystä. Ensinnäkin ne suojaavat taloa ulkopuolelta tulevilta haitoilta, pääasiassa vedeltä ja tuulelta. Teknisesti vanhentunut rakenne saattaa pilata koko talon sisäilman tai aiheuttaa mittavat remontit.

Toisena syynä on ulkonäkö. Kotiin on mukava tulla, kun se näyttää hyvältä tai on helpompi myydä, kun ulkopuolella on huolletun ja välitetyn näköistä.

Ulkopuolen rakentamisessa, kuten kaikessa muussakin rakentamisessa, rakenteiden toimivuuden ymmärrys on ensiarvoisen tärkeää, jotta vältytään rakennusvirheiltä.

Teemme aina rakenteista suunnitelman, jonka mukaan rakenteet toteutetaan, niin että ne toimivat teknisesti ja näyttävät upeilta.

Liiketilojen remontointi

Suunnitteletko remonttia nykyiseen liiketilaasi tai muuttoa uuteen? Vai oletko aloittamassa uutta yritystä ja tuleva liiketilasi pitää päivittää näyttämään omalta?

Me olemme yhteistyökumppanisi liiketilarakentamisessa. Olemme toteuttaneet useita liiketilaremontteja Pirkanmaan, Hämeen ja Etelä-Suomen alueella.

Katso referenssit

Muista kotitalousvähennys

Jos remonttia tehdään joko kotonasi tai vapaa-ajan asunnossasi, kannattaa hakea verovähennystä teettämistäsi töistä.

Lue lisää verohallinnon sivuilta

Pohjavirta Oy Rakennuspalvelut

Soita tai lähetä sähköpostia, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu remontti- tai rakennusprojektiisi!

Ystävällisin terveisin,
Sami Pohjavirta
yrittäjä, rakennusmestari AMK

0400 514 514

Työnjohto ja konsultointi

Tiesitkö, että saat meiltä kaiken nykyaikaiseen rakentamiseen ja remontointiin liittyvän osaamisen kätevästi saman katon alta? Hyvin hoidettu suunnittelu vähentää rakentamisen kustannuksia ja parantaa tehtyjä ratkaisuja.

Lue lisää

Referenssejä

Remontti Hämeenlinna - kylpyhuoneremontit ammattitaidolla

Kylpyhuonetilan sisäkattoremontti

Hämeenlinna

Saunaremontti

Hämeenlinna

Katso lisää referenssejä

Kysy tarjous

Mikäli kiinteistössänne on tarvetta rakennusliikkeelle, jonka aikataulut ja budjettiarviot pitävät – ota ihmeessä yhteyttä!

0400 514 514
Tarjouskysely